Acest website are suport limitat pentru browserul tău . Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit la comenzile peste 500lei

Livrare și retur

Livrare

Comenzile efectuate pe site-ul IOSA vor fi livrare prin serviciul de curierat Urgent Cargus.

După efectuarea comenzii veți primi pe adresa de e-mail confirmarea și statusul livrării.

Livrarea se va efectua într-un interval de 24-48 ore de la primirea confirmării (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică).

În cazul în care vor există întârzieri în procesarea și/sau livrarea comenzilor, veți fi contactat de un reprezentant al firmei.

Ambalarea produselor

Toate produsele expediate de către IOSA sunt împachetate comform pentru a asigura transportul în siguranță a comenzii. Va rugăm să verificați starea ambalajului la livrare și să notificați imediat transportatorul în legătură cu orice defect.

Politică de retur

Poți returna un produs în termen de 14 zile de la primirea acestuia conform legislației în vigoare referitor la cumpărăturile făcute online.

Produsele pot fi returnate cu următoarele condiți:

  • se returnează în maxim 14 de zile de la achiziție și sunt însoțite de certificatul de garanție cu dată aferentă cumpărăturii
  • sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezintă defecte,  sunt în starea lor originală nu au fost deteriorate
  • au toate ambalajele și accesoriile originale atașate, iar acestea nu  prezinte semne de utilizare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare bijuteriile purtate, bijuteriile care prezintă urme de uzură datorate manevrării defectuoase, urme de lovituri, zgârieturi sau orice deteriorări vizibile sau bijuteriile care nu sunt însoțite de ambalajul original și factură doveditoare.

Înainte de a returna produsele, te rugăm să ne comunici returul în scris, pe adresa de e-mail contact@iosa.ro, precizând următoarele:

  1. bijuteria/bijuteriile pe care doreșți să le returnezi
  2. solicitarea înlocuirii piesei cu o altă de aceeași valoare sau mai mare sau a rambursării sumei
  3. opțional, motivul returului

În cazul în care alegi rambursarea sumei, plata se va face în termen de maximum 20 zile de la dată la care ne-ai informat cu privire la această decizie, și menționăm că vom rambursa suma produsului returnat dar nu și comisioanele de la terți (trasfer bancar).

IOSA rambursează sumele folosind aceleași modalități de plata că și cele folosite de ține pentru tranzacția inițială, cu excepția plăților realizate prin curier (ramburs) și a cazului în care ți-ai dorit o altă modalitate de plata. În cazul în care ai plătit prin curier, vei fi contactat(a) pentru a alege o metodă de plata pentru rambursul sumei.

Costul transportului pentru produsele returnate este suportat de ține, dacă produsele nu sunt aduse personal la sediul IOSA.

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut în art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicațiilor tale. Legea completă este disponibilă aici.

Bijuteriile realizate la comandă și conform indicațiilor tale sau personalizate nu pot fi returnate. Este important să te asiguri de corectitudinea informațiilor oferite în comandă scrisă.

Ne rezervăm dreptul de a nu acceptă returnări multiple în cazul aceluiași client.

Coș de cumpărături

Comandă ta se califică pentru transport gratuit! Cumpara de inca lei500 pentru transport gratuit.
Nu mai sunt produse disponibile