Acest website are suport limitat pentru browserul tău . Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit la comenzile peste 500lei

Politica cookies

1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Arfena Impex SRL, cu sediul în Arad, Bulevardul Revoluției 31, în calitate de operator de date, numit mai departe că IOSA.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.iosabijuterii.ro

2. Definiții

  • date cu caracter personal – orice informațîi referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
  • stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  • sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structura este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
  • operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
  • destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunica date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
  • date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
  • date de tip „adresa de business” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip „adresa de business” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
  • date statistice – date care au fost obținute că urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.
  • DPO – responsabilul cu protecția datelor (dată protection officer) care are rolul principal de a se asigura de aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date (GDPR - General Dată Protection Regulation).
  • GDPR – este prescurtarea regulamentului UE nr.679/2016 aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul întregii uniuni europene precum și în orice alt stat din lume unde se folosesc date personale ale cetățeniilor UE. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), detalii aici

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date , Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, IOSA, în calitate de operator de date cu caracter personal poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.

IOSA, administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.

IOSA folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care Site-ul (www.iosa.rowww.iosabijuterii.rowww.bijuteriaiosa.ro) este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri:

  • Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

  • Pentru a ne asigura că pagină de web este relevanță nevoilor dumneavoastră.

  • Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.

  • Pentru a ne ajută să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

  • Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

  • Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite

4. Colectarea datelor cu caracter personal pe site-ul IOSA

În momentul creării unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.iosa.ro, îți solicităm și colectăm numele, prenumele, adresa, nr. de telefon și adresa de e-mail.

Aceste date cu caracter personal sunt necesare în scop pre-contractual, pentru a putea plasa o comandă, temeiul prelucrării fiind obligația contractuală. În măsură în care nu eșți de acord cu prelucrarea datelor tale de către IOSA, nu îți vom putea onora și livra comenzile.

Datele tale cu caracter personal vor fi păstrate pe întreagă existența a contului creat, până în momentul ștergerii contului, însă nu mai mult de o perioada de 3 ani de la dată ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi. În cazul în care doreșți ștergerea contului, te notificam în prealabil că să ne asigurăm că eșți tu cel care a luat această decizie. Dacă ai plasat comenzi pe site-ul nostru, datele tale vor fi păstrate pe o perioada de 3 ani de la dată ultimei comenzi, acesta fiind termenul legal de prescripție.

Datele prelucrate la momentul creării contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, nu sunt divulgate niciunui terț și nu fac obiectul unul transfer către o țară terță sau o organizație internațională.

Totodată, datele tale cu caracter personal sunt necesare pentru a completă și livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele tale de plata online nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către IOSA, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronică sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl foloseșți pentru plata online. Singurele date privind plata efectuată pe care noi le vom stoca sunt cele legate de dată inițierii și finalizării tranzacției, precum și situația plății. În temeiul obligației legale, datele cu caracter personal necesare întocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor noștri contractuali care ne furnizează serviciile și vor fi folosite în vederea depunerii declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Datele tale cu caracter personal vor fi păstrate pe întreagă durata a raportului contractual, precum și pe un termen de 3 ani de la dată plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție.

Pentru a ne putea execută la timp și conform obligațiile asumate, datele cu caracter personal sunt transmise selectiv persoanelor împuternicite, în scopul îndeplinirii relației contractuale:

  • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe

  • furnizorul serviciilor de contabilitate

  • furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail

  • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătură cu ține

  • furnizorul serviciilor de curierat

  • procesatorii serviciului de plăți online

5. Prelucrarea datelor pentru activități de marketing

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul IOSA este gratuită și voluntară și se face exclusiv în baza consimtamântului tău. Newsletter-ul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) cu privile la produsele, serviciile, promoțiile sau noutățile noastre etc.

Pentru a asigura bună funcționare a serviciilor de marketing, colectăm de la ține adresa de e-mail, numărul de telefon, numele și prenumele. Aceste date sunt folosite în mod exclusiv pentru a te ține la curent cu privire la produsele, serviciile și ofertele noastre. Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal îl reprezintă consimțământul tău, durata prelucrării fiind întreagă durata a existenței consimtamântului.

Consimțământul poate fi retras oricând printr-un e-mail trimis la adresa: contact@iosabijuterii.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi. În acest caz, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal. Retragerea consimtamântului nu va afecta legalitatea prelucrării anterioare retragerii acestuia.

6. Utilizarea cookies pe site

Site-ul IOSA folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul tău. Folosirea cookie-urilor reprezintă un avantaj, acestea permițând memorarea unor opțiuni de navigare în site, tipuri de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului.

Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că îți va fi refuzat accesul de navigare în site sau că nu vei mai putea citi conținutul acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, putem monitoriza și segmentă interesele tale față de anumite zone sau aplicății ale site-ului, fapt care ne permite ulterior îmbunătățirea experinței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru ține, etc.

Aceste fișiere cookie ne permit să salvăm adresa ta de e-mail, că să te loghezi automat la următoarea vizită.

Bineînțeles că puteți accesa pagină noastră web și fără cookie-uri.

În cazul în care nu doreșți să-ți recunoaștem computerul, poți să împiedici stocarea de cookies pe hard discul tău prin dezactivarea setărilor respective, din browser-ul tău. Modul detaliat de funcționare se găsește în instrucțiunile browser-ului tău. Dacă nu accepteti cookie-urile, această poate conduce la limitări ale personalizării ofertelor.

7. Prelucrarea datelor cu alte scopuri

Acest site conține link-uri către alte site-uri. IOSA nu este responsabilă de politică de confidențialitate practicată de aceștia. Îți recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informațîi referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe acest site.

Atunci când accesezi o pagină web care conține plugins, browser-ul tău stabilește o legătură directă cu serverele furnizorilor respectivi. Conținutul plugin-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct către browser-ul tău și va fi integrat de acesta în pagină web. Prin integrarea plugin-ului, furnizorul respectiv primește informația că browser-ul tău a accesat pagină noastră web.

În cazul în care eșți logat pe o rețeaua socială, această poate atribui vizită pe pagină noastră web profilului tău de pe rețeaua socială respectivă. Dacă interacționezi cu plugin-uri, de exemplu prin acționarea butonului ”Like” de pe Facebook sau dacă faci un comentariu, informația corespunzătoare va fi transmisă direct către furnizorul respectiv și stocată acolo.

Informațîi privind scopul și volumul colectării datelor, prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cât și drepturile tale și posibilitățile de setare referitoare la acestea în vederea protecției datelor  tale private găseșți în normele furnizorului respectiv.

8. Drepturile tale

Regulamentul 679/2016 asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal.

Ai dreptul de a solicită exercitarea oricărui drepturi, din cele reglementate în Regulament, în vederea garantării protecției datelor tale cu caracter personal:

dreptul de a avea acces la datele tale: poți solicită să ți se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii datelor tale, perioada prelucrării sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioada;

  • dreptul de a solicită rectificarea datelor în situația în care există erori cu privire la datele prelucrate, ai posibilitatea de a solicită corectarea sau completarea lor. Scrie-ne pe adresa: contact@iosabijuterii.ro și rectificăm datele tale, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil;

  • dreptul de a solicită restricționarea prelucrării datelor: ai dreptul de a solicită restricționarea prelucrării datelor în cazul în care prelucrarea este ilegală; în cazul în care datele nu sunt corecte, situație în care prelucrarea este restrictionara până la corectarea acestora; în cazul în care nu mai doreșți să comanzi produse de la noi, dar avem în continuare nevoie de datele tale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța; în cazul în care te-ai opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor tale.

  • dreptul de a solicită ștergerea datelor poți solicită ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, dacă ți-ai retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; dacă te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; dacă datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal.

  • dreptul de a solicită transferul datelor (portabilitatea datelor): poți solicită transferul datelor tale către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimțământul și dacă prelucrarea este una automată.

  • dreptul de a te opune prelucrării: ai dreptul să te opui în orice moment prelucrării datelor tale în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în acest caz datele urmând a fi șterse.

  • dreptul de a te opune unei decizii de prelucrare exclusiv automată, inclusiv de profilare.

Toate aceste drepturi pot fi exercitate printr-o simplă cerere adresată către IOSA, în calitate de operator, la sediul nostu sau la adresa de email contact@iosabijuterii.ro sau prin accesarea funcțiilor puse la dispoziție pe site-ul nostru (link export și ștergere).

În situația în care consideri că ți-au fost încălcate drepturile, ai posibilitatea să te adresezi cu o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: www.dataprotection.ro.

9. Date de contact

Prezența Politică se completează cu celelalte politici specifice ale companiei și cu Termenii și Condițiile pe care le poți accesa de pe site-ul nostru. Orice schimbare a termenilor prezenței politici va fi comunicată către utilizatori prin e-mail, astfel încât aceștia să fie permanent informați cu privire la datele prelucrate. 

Prezența informare este limitată la pagină noastră web și nu este valabilă pentru paginile web ale operatorilor terți, care pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor de către acești operatori terți și nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere în legătură cu paginile lor web.

SC Arfena Impex SRL
E-mail: contact@iosabijuterii.ro;
Telefon: 0256-270-080

Coș de cumpărături

Comandă ta se califică pentru transport gratuit! Cumpara de inca lei500 pentru transport gratuit.
Nu mai sunt produse disponibile