Acest website are suport limitat pentru browserul tău . Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit la comenzile peste 500lei

Povestea noastră

Suntem artizani ai frumosului din 1994.

Și vom continuă să facem ceea ce ne place.

Experiență

Totul a început în 1994, cu o pasiune pentru o meserie ce acum este aproape pierdută . Am crescut de la an la an, ne-am modernizat cu cele mai noi unelte și tehnologii și suntem tot mai experimenta ți în a scoate creații din aur minunate pentru ține . Promisiunea noastră este că nu vom înceta din a învață și experimenta .

Material prețios

Ne dorim foarte mult că bijuteriile noastre să poarte marca "Made în România " de accea aproape tot ceea ce vindem în acest magazin este făcut de mâna noastră, de la metal topit până la bijuterie strălucitoare. Mare parte din aurul folosit de noi este aur reciclat și putem spune că încercăm să ne ducem și noi contribuția la salvarea planetei noastre dragi.

Atelierul nostru

Toți bijutierii noștri au terminat studii de profil , cu ani buni de experienti în spate. Și toți au fost alături de noi încă de la început. Fiecare bijuterie poartă însemnul lor, de la strălucirea excepțională a unei bijuterii finisate, la sclipirile de foc a unei pietre prețioase montate cu măiestrie. Suntem foarte mândri de bijutierii noștri.

Coș de cumpărături

Comandă ta se califică pentru transport gratuit! Cumpara de inca lei500 pentru transport gratuit.
Nu mai sunt produse disponibile

Coșul tău este gol