Acest website are suport limitat pentru browserul tău . Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit la comenzile peste 500lei

Povestea noastră

Din anul 1994 crearea de bijuterii pentru noi este un amestec de tradiție, tehnologie și imaginație. Ne considerăm artizani ai frumosului cu o experiență de peste 20 de ani.

Experiență

Totul a început în 1994, cu o pasiune pentru o meserie care, între timp a devenit aproape pierdută. Am crescut de la an la an, ne-am modernizat cu cele mai noi unelte și tehnologii și suntem determinați să experimentăm pentru a crea bijuterii din aur minunate pentru tine. Angajamentul nostru este că vom continua să învățăm și să experimentăm neîncetat.

Materiale prețioase

Dorim cu ardoare ca bijuteriile noastre să poarte cu mândrie eticheta "Create în România". Aproape toate produsele noastre sunt realizate manual, de la topirea metalelor până la bijuteria strălucitoare finală. O mare parte din aurul utilizat provine din reciclare. Putem spune cu încredere că și noi contribuim la protejarea mediului înconjurător.

Atelierul nostru

Toți bijutierii noștri au cursuri specializate și au acumulat ani de experiență în acest domeniu. De la început, au fost alături de noi, fiecare bijuterie purtând cu mândrie amprenta lor artistică: de la strălucirea excepțională a finisajului, la sclipirile armonioase ale pietrelor prețioase montate cu măiestrie. Suntem profund mândri de talentul echipei noastre.