Acest website are suport limitat pentru browserul tău . Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit la comenzile peste 500lei

Gold Elegance - Limited Edition

Bun venit în colecția noastră vibrantă și elegantă, unde minimalismul se întâlnește cu forma și culoarea. Descoperă piesele din aur 14k în ediție limitată!

Culoare. Strălucire

Mini colecție de inele din aur de 14kt, unde luxul se îmbină cu culorile vibrante pentru a crea o colecție ce încântă simțurile.

Shop the look

Cercei. Culoare. Aur

Bucurați-vă de rafinamentul și îndrăzneala în colecția noastră de cercei – o poveste strălucitoare unde aurul se îmbină cu formele geometrice și culorile vibrant. Fiecare pereche de cercei este o expresie distinctivă a eleganței moderne, aducând o notă de sofisticare și culoare subtilă în fiecare moment.

 
 
 
 

Cercei huggies Bombon

lei580.00
 
 

Cercei Bombon - midi

lei570.00
 
 

Cercei Bombon - maxi

lei570.00
 

Rafinat. Minimal.

Cu linii curate și elegante, aceste coliere transformă simplul în extraordinar. Fiecare detaliu este atent lucrat pentru a vă însoți în fiecare zi cu un strop de lux discret. Descoperiți esența minimalismului sofisticat și a frumuseții atemporale în colecția noastră exclusivă de coliere din aur.

Brățări delicate.

Explorează eleganța modernă în colecția noastră de brățări aurii, unde minimalismul își găsește expresia perfectă. Fie că alegi variantele cu pietre colorate sau cele delicate și strălucitoare din aur simplu, fiecare brățară adaugă o notă subtilă de rafinament la încheietura mâinii tale.

Colecțiile noastre de inele

Colecțiile noastre de cercei

Coș de cumpărături

Comandă ta se califică pentru transport gratuit! Cumpara de inca lei500 pentru transport gratuit.
Nu mai sunt produse disponibile